Vásárlóink véleményei:

Lejjebb néhány véleményt láthatsz az általunk gyártott termékekről, még több véleményt ide kattintva olvashatsz (Ez a link, a szopiparna.hu oldalunkra vezet).

  

 

 Kattintson, ha nagyobb képet  szeretne

Megjegyzés: 
Kedves vásárlónk, Horváth Katalin leveléből okulva, itt is -mint szopiparna.hu honlapunkon többször is- szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy túltöltjük a párnákat:

Használat során a mikrogyöngy összetömörödik, így idővel aktuálissá válhat az utántöltés. Éppen ezért , mi egy kicsit túltöltjük a párnát, így az első utántöltés otthon megoldható. Ehhez az első használatkor ki kell venni a töltetből annyit, hogy a párna megfelelően puha legyen. A maradékot tedd el, és ha úgy érzed, hogy már nagyon puha a párna és kevés benne a töltet (ez akár fél év is lehet), akkor vedd elő, és töltsd vissza.

Emellett, ha bármilyen problémád adódik, vagy kérdésed merül fel a kismampárnával, vagy a használatával kapcsolatban, szívesen segítünk Neked akár e-mailben, akár a megadott telefonszámokon, minden nap (a hétvégét is beleértve) reggel 10 órától, este 9 óráig.

 

 

 Kattintson, ha nagyobb   képet  szeretne

 

        

  Kattintson, ha nagyobb képet szeretne

 

 

  Kattintson, ha nagyobb képet szeretne

 

 

  Kattintson, ha nagyobb képet szeretne

 

 

  Kattintson, ha nagyobb képet szeretne