Kundrák Anita
2010-11-16 02:02:03
A szopipárnáról csak jókat mondhatok. Hogy is kezdődött? A neten kalandozva, véletlenül találtam rá a honlapra, és mivel jókat olvastam róla, gondoltam megrendelem, hiszen árban is jóval alatta volt egy hasonló, neves áruházláncban kaphatónak. Szabadságolás miatt várnom kellett egy kicsit, de nem voltam türelmetlen...
 

A szopipárnáról csak jókat mondhatok.
Hogy is kezdődött? A neten kalandozva, véletlenül találtam rá a honlapra, és mivel jókat olvastam róla, gondoltam megrendelem, hiszen árban is jóval alatta volt egy hasonló, neves áruházláncban kaphatónak. Szabadságolás miatt várnom kellett egy kicsit, de nem voltam türelmetlen, hisz kaptam egy e-mailt, melyben tájékoztattak a leendő késedelemről. A megadott időpontban telefont kaptam, és pár napra rá már meg is érkezett a várva várt párnám! Már a terhességem vége felé jártam, és így nagy szolgálatot tett, ezen a párnán tudtam nagy pocakkal a legkényelmesebben aludni. De azt is mondhatnám, hogy csak ezzel tudtam aludni, mert az ágyam már sehogy nem volt kényelmes. :)
Immáron 3 és fél hónapja használja kislányom nagy megelégedéssel :). Ez a párna tökéletesen helyettesítette kezdetekben a pólyát, stabilan feküdt rajta szopizó kislányom, és persze pihenni is jókat tudott rajta.
További jó ötleteket, és Boldog Új Évet Kívánok a csapatnak!

Kundrák Anita
Egerből