Janicsek Mercédesz
2010-11-18 09:17:49
Szülés elött találtam ezt a fajta párnát. Reméltem, hogy második gyerekemnek már jobb lesz, és tudok szoptatni. "Ez a párna meg talán megkönnyíti" - gondoltam. Eljött a szülés, majd az az utáni napok, és kiderült, most sem vagyok szerencsésebb. Most sem tudok szoptatni...
 

Szülés elött találtam ezt a fajta párnát.
Reméltem, hogy második gyerekemnek már jobb lesz, és tudok szoptatni.
"Ez a párna meg talán megkönnyíti" - gondoltam. Eljött a szülés, majd az az utáni napok, és kiderült, most sem vagyok szerencsésebb. Most sem tudok szoptatni.Tehát a párnáról mindenki azt gondolná, hogy megint vettem egy felesleges cuccot a babának, de nem így történt.

Akkor mire használtuk a szopipárnát? Míg a baba pici volt, beletettük a párnát a kiságyba és arra fektettük a fiatalembert. Nagyon élvezte, mert így többet látott, hallott belölünk. Mikor már túl nagy volt hozzá, kitettük a párnát a játszószönyegére, és ott játszott, játszik vele a mai napig. Február 14-én lesz 1 éves, 9 hónaposan elindult, örökmozgó baba, aki a párnát csúszdának, görgönek használja. De ez még mind semmi, mert pont tegnap, a nagyobb fiam aki 12 éves lesz, kérte el magának használatra.

Mellékelten küldök egy képet a fiatalemberről. 

Üdvözlettel:

Kisbalázsné Janicsek Mercédesz
Kisbalázs M. Döme (eredeti párnafelhasználó)
és Kisbalázs Márton (ujdonsült felhasználó) anyukája