Janka és mamája
2010-08-27 10:39:28
Örömmel számolok be a "szopipárna" előnyeiről, hiszen nálunk számos esetben tett jó szolgálatot. Kezdetben a nagy pocak miatt a kényelmes alvást biztosította, majd kislányom megszületését követően a gátseb miatt ezen ücsörögtem. Később a legjobb "altató" lett Jankának..."
 

Örömmel számolok be a "szopipárna" előnyeiről, hiszen nálunk számos esetben tett jó szolgálatot. Kezdetben a nagy pocak miatt a kényelmes alvást biztosította, majd kislányom megszületését követően a gátseb miatt ezen ücsörögtem. Később a legjobb "altató" lett Jankának.

Változtatható formája igazodik igényeink szerint és a babát megnyugtatja a golyócskák zörgése, valamint az, hogy burokszerűen veszi őt körbe a párna. A csatolt képen látszik, hogy Janka élvezi katicás párnácskáját!

 

üdvözlettel: Janka és mamája

 

 

Elmesélem:

 

Az első dolog, amit kértem (szülést követően), hogy hozzanak nekem a kórházba, a párna volt. Nem nagy dolog, gondoljuk, pedig az!

Virágcsokor helyett kedvesemnek egy óriási zsákkal kellett érkeznie.

Csak a találgatás ment, hogy mit rejt a zsák.  Az nap már kézről-kézre, vagyis fenékről-fenékre járt a párna. Szerencsére lehet a huzatot cserélni, aha ez is előnye!

Karikát formáztunk a párnából és "vígan" tudtunk helyet foglalni. Így Janka születése pillanatától birtokolja a párnát. A látogató gyerekek körében is népszerű volt. Gáborka úgy vonszolta végig a szobán, mint ha kutyát sétáltatott volna, és persze bírkózni is jó lehet vele.