Berczeli Brigi
2010-11-18 10:51:04
Mellékelem a szülés és a szoptatás történetemet is, de itt röviden szeretném nektek megköszönni a párnát. A várandósság utolsó 2 hónapjában segített kényelmes testhelyzetet teremteni az alváshoz, és kényelmes volt neki dőlve tévézni, 3 éves fiam is nagyon élvezte. Felhasználási lehetőségei gyakorlatilag végtelenek. A kórházba is magammal vittem, a szülésig az én kényelmemet szolgálta.
 

Mellékelem a szülés és a szoptatás történetemet is, de itt röviden szeretném nektek megköszönni a párnát. 

A várandósság utolsó 2 hónapjában segített kényelmes testhelyzetet teremteni az alváshoz, és kényelmes volt neki dőlve tévézni, 3 éves fiam is nagyon élvezte. Felhasználási lehetőségei gyakorlatilag végtelenek. A kórházba is magammal vittem, a szülésig az én kényelmemet szolgálta.

A szoptatást a kényelmetlen kórházi ágyon nagyon megkönnyítette, főként hogy én fekve nem tudtam szoptatni, már az első gyerekemet se. Vele annak idején nagyon megkínlódtunk hogy kényelmes testhelyzetet találjunk. Szerencsére most időben beszereztük a párnát, nem is volt gondunk a szoptatással.

Éppen ezért szeretném nektek javasolni, érdemes lenne próbaképp néhány kórház szülészetével ill.azok védőnőivel felvenni a kapcsolatot, és ha nyitottak a dologra, küldjetek nekik 1-1 párnát néhány fehér huzattal. Nekem az első gyereknél nagyon nagy segítség lett volna, jobb lett volna ha bimbóvédő helyett egy szoptatós párnát kapok kölcsön a kórházi védőnőtől.

Miután kipróbáltam, biztosan vásároltam volna magunknak egyet. Sajnos akkor még nem volt internetünk, a párnát láttam én Brendon katalógusban, de nagyon drágának találtam. Ráadásul a tietek szerintem jobb, mert nem olyan merev, jobban alakítható, és a megkötő is nagyon praktikus rajta, sokkal sokoldalúbban lehet használni. Ha befejeztük a szoptatást,akkor se kell majd a szekrény mélyére süllyeszteni.

Szóval, mégegyszer, köszi! Brigi/Szentes