A hűségpontok jelenleg nem működnek, ideiglenesen lekapcsoltuk, mert megzavarta a rendszert. Hamarosan újra indítjuk, addig is, a türelmedet kérjük...

 


Gyere vissza hozzánk a hűségpontokért!

Mire jók a hűségpontok?

 

A hűségpont rendszer nem más, mint a Te biztosítékod arra, hogy hozzánk visszatérve akkor is mindig akciósan vásárolhatsz, amikor egyébként nincs is akciónk.

Hogyan működik?

  • Minden termék annyi pontot ér, amennyibe kerül. Tehát egy 4200 forintos kismamapárna vásárlásáért 4200 pontot kapsz.
  • 40 pont ér 1 forintot, tehát ha 4200 pontod van, az a következő (vagy bármikor, egy éven belüli) vásárlásodnál 105 forint kedvezményt jelent.
  • A meghívott ismerősöd vásárlásáért is pontot kapsz.

Mit kell tenned, hogy részt vehess benne?

Semmit, automatikusan részt veszel benne, ha regisztrálsz, és vásárolsz. A regisztráció fontos, mert a-nélkül nem tudja a rendszer, hogy Te már vásároltál (merthogy regisztráció nélkül is tudsz vásárolni). 

Részedről annyi a teendő, hogy a vásárlásaidnál kell beváltanod, az előzőleg vásárolt termék(ek) pontjait, azaz a Te gyűjtött pontjaidat. 

Ezt igen egyszerűen megteheted, a bevásárlókosárban erre a célra szolgáló blokkban, ahol a rendszer közli az épp rendelkezésedre álló pontokat. A hűségpontjaidról, egyébként a "Fiókom beállításai" menüpontban is részletesen tájékozódhatsz.

Nem kötelező minden alkalommal beváltanod a pontjaid, ha mondjuk csak a harmadik vásárlásodnál használod fel a pontokat, az sem probléma, a rendszer minden vásárlást megjegyez.

Növelheted a pontjaid számát vásárlás nélkül is:

Hívd meg az áruházba, a barátod, ismerősöd, és az Ő első vásárlása után kapsz 20000, azaz húszezer pontot. Ehhez neki is regisztrálnia kell, másképp nem ismeri fel a rendszer, így azt sem tudja, hogy ki volt a meghívó (mármint Te), akinek le kell lekönyvelnie, a meghívott (a Te meghívottad) vásárlása után járó pontokat.

Minden meghívott, első vásárlása után, jár Neked a húszezer pont.