Garancia:


  

Az elállás joga saját (Babafelszerelés Bt. - Babalino) gyártású termékek esetén: 

 
 

 

Mindemellett termékeinket természetesen javítjuk is, ha erre igény van (bár ez eddig még nem fordult elő).

 
 
Megrendelésed során élhetsz a 213/2008. (VIII. 29.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogoddal.
 
Internetes vásárlások esetén, a szerződéstől, az áru átvételét követő 8 (nyolc) munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz.
 
Az átvétel dátumát bizonyítja a postai csomagjegyzék, illetve a futárszolgálat szállítójegyzéke.
 
Elállásnál az Eladó (mi, mint Babafelszerelés Bt.) köteles a Vevő (Te, mint vevő) által kifizetett termék összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni. Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy a vevő viseli, az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült összes költséget.
 
Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
 
Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyári hibás, akkor fordulj hozzánk minőségi kifogásoddal.
 
 
Szavatosság
 
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban, a 151/2003. (IX. 22.) korm. rendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben és a 72/2005. (IV. 21.) korm. rendeletben foglaltak az irányadók.
Jótállás csak tartós használati cikkekre, például mosógépre, számítógépre, tévére vonatkozik. A vevőnek jogában áll reklamálni, ha hibás a termék. Ilyen esetben haladéktalanul jelezd kifogásaid felénk.
 
A szavatosság időtartama 6 (hat) hónap. Szavatossági igény érvényesítésére 2 (két) év áll a vevő rendelkezésére. Szavatossági igény estén a vevő kérheti a termék javítását, cseréjét, vagy a vételár csökkentését. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát.